Koopwoning verhuren

Koopwoning verhuren

Een koopwoning verhuren in Haarlem doet u via Huis Verhuren Haarlem! Uw woning in Haarlem is bij ons in goede handen. Onze verhuurmakelaars hebben jarenlange ervaring met het verhuren aan expats en uitgebreide kennis van de lokale markt. Zo vinden wij binnen korte tijd een geschikte huurder voor uw woning of appartement.

Wat is leegstandswetverhuur?

Als u uw te koop staande woning tijdelijk verhuurt, dan doet u dit via de leegstandswet. Om via de leegstandswet te verhuren dient u een leegstandswetvergunning aan te vragen bij uw gemeente. Voordelen van verhuren via de leegstandswet in Haarlem zijn dat u dubbele lasten kunt dekken en uw woning minder gevoelig is voor vandalisme. U kunt zelf de huurprijs bepalen, krijgt direct een vergunning voor 5 jaar en hoeft beperkte huurbescherming te garanderen. U dient er rekening mee te houden dat uw bank toestemming moet hebben gegeven en uw verzekeraar dient ingelicht te zijn.

Werkwijze Huis verhuren Haarlem

Als u uw koopwoning via de leegstandswet verhuurt zorgt Huis Verhuren Haarlem voor de juiste huurder. Wij plaatsen uw woning op diverse websites voor woningzoekenden zodat deze snel gevonden wordt. Alle kandidaten worden gecontroleerd op identiteit, antecedenten en kredietwaardigheid; zo komt u niet voor verrassingen te staan. Ook zorgen wij voor een inspectie van de woning en zijn wij aanwezig bij de sleuteloverdracht.

Koopwoning verhuren: Vastgoedbeheer

Wel de lusten maar niet te lasten van het tijdelijk verhuren van uw koopwoning? Kies dan voor Vastgoedbeheer van Huis Verhuren Haarlem! Bij vastgoedbeheer zorgen wij onder andere voor het opstellen van de facturen, het innen van de huur en het oplossen van technische problemen. Neem contact op met Huis verhuren Haarlem voor meer informatie over vastgoedbeheer in uw situatie.

Geïnteresseerd in koopwoning verhuren via Huis Verhuren Haarlem of direct uw woning aanbieden? Vul het contactformulier  in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!