Informatie: Hoe gaan wij te werk?

Huis verhuren Haarlem

Uw huis verhuren doet u via Huis Verhuren Haarlem! Wij hebben veel ervaring met verschillende soorten verhuur, zoals verhuur aan expats, leegstandswetverhuur en verhuur tijdens vakantie. Onze medewerkers in Verhuren staan u graag te woord en geven u advies over o.a. de geschikte huurder en huurprijs.

Huis verhuren: Hoe gaan wij te werk?

Allereerst zorgt Huis verhuren Haarlem voor veel exposure van uw woning. Zo plaatsen wij uw woning op diverse sites voor woningzoekenden en plaatsen wij uw woning in onze woningmail. Voor deze mail zijn veel woningzoekenden ingeschreven die per direct een woning zoeken. Als er eenmaal een geschikte potentiële huurder is gevonden, controleren wij deze op antecedenten, kredietwaardigheid en identiteit. Wij geven u advies aan de hand van deze controle en u bepaalt of u de potentiële huurder geschikt vindt voor uw woning in Haarlem. Daarna stellen wij een waterdicht huurcontract op, zijn wij aanwezig bij de sleuteloverdracht en doen wij een inspectie van de woning. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan!

Vastgoedbeheer

Wilt u helemaal nergens omkijken naar tijdens de verhuurperiode? U kunt ervoor kiezen om uw woning te laten beheren door Huis Verhuren Haarlem. U kunt bij ons terecht voor technisch en financieel beheer. Technisch beheer omvat het oplossen van kleine technische problemen in de woning en financieel beheer het versturen van facturen en innen van de huur. Vraag een medewerker voor meer informatie over vastgoedbeheer in uw situatie.

Direct uw huis verhuren via Huis Verhuren Haarlem of wilt u graag meer informatie? Vul vandaag nog het contactformulierin!