Huis verhuren expats

Huis verhuren expats

Huis verhuren expats regelt u via Huis Verhuren Haarlem! De Randstad is een gewilde plek om te wonen voor expats omdat zij hier meestal werken. Wilt u een woning in Haarlem verhuren? Neem dan snel contact met ons op: wie weet is uw woning zeer geschikt voor de verhuur aan expats!

Huis verhuren expats: Wat zijn expats?

Expats zijn werknemers uit het buitenland die worden ingehuurd door een Nederlands bedrijf of uitgezonden door een bedrijf in het buitenland. Het zijn huurders met een hoog inkomen en een hoog opleidingsniveau. Door hun stabiele inkomen zijn expats zeer betrouwbare huurders. Expats worden vaak voor 1 tot 3 jaar ingehuurd om daarna naar een ander land te vertrekken. Dit houdt in dat u uw woning tijdelijk kunt verhuren en dat uw woning na de verhuurperiode weer vrij komt voor eigen gebruik, verkoop of een nieuwe huurder.

Woning verhuren via Huis Verhuren Haarlem

Huis Verhuren Haarlem zorgt voor een zorgeloze verhuurperiode. Wij hebben veel ervaring met het verhuren aan expats en in combinatie met kennis van de Haarlemse markt weten wij precies hoe uw woning aangeboden moet worden. De potentiële huurder wordt gecontroleerd op kredietwaardigheid, antecedenten en identiteit. Daarnaast zorgen wij voor een waterdicht huurcontract, zijn wij aanwezig bij de sleuteloverdracht en inspecteren wij de woning voor en na de verhuurperiode.

Meer informatie over huis verhuren expats in Haarlem via Huis Verhuren Haarlem of direct uw woning aanbieden? Laat uw gegevens achter in het contactformulier  en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Bezoek ook onze andere websites:

www.expatsleiden.nl
www.expatsverhuuramsterdam.nl
www.expatsverhuurhilversum.nl