Leegstandswetverhuur

Leegstandswetverhuur

Leegstandswetverhuur doet u via Huis Verhuren Haarlem! Uw woning is bij ons in goede handen. Door uitgebreide kennis van de lokale markt vinden wij binnen korte tijd een geschikte huurder.

Leegstandswetverhuur: Wat is leegstandswetverhuur?

Als u uw te koop staande woning tijdelijk verhuurt, dan doet u dit via de leegstandswet. Om via de leegstandswet te verhuren dient u een leegstandswetvergunning aan te vragen bij uw gemeente. Voordelen van verhuren via de leegstandswet zijn dat u dubbele lasten kunt dekken en uw woning minder gevoelig is voor vandalisme. U kunt zelf de huurprijs bepalen, krijgt direct een vergunning voor 5 jaar en hoeft beperkte huurbescherming te garanderen. U dient er rekening mee te houden dat uw bank toestemming moet hebben gegeven en uw verzekeraar is ingelicht.

Leegstandswetverhuur: Wat kan Huis Verhuren Haarlem u bieden?

Als u uw woning via de leegstandswet verhuurt zorgt Huis Verhuren Haarlem voor de geschikte huurder. Deze wordt gecontroleerd op identiteit, antecedenten en kredietwaardigheid. Ook zorgen wij voor een inspectie van de woning en zijn wij aanwezig bij de sleuteloverdracht.

Leegstandswetverhuur: Vastgoedbeheer

Wel de lusten maar niet te lasten van het tijdelijk verhuren van uw koopwoning? Kies dan voor Vastgoedbeheer van Huis Verhuren Haarlem! Bij vastgoedbeheer zorgen wij onder andere voor het opstellen van de facturen, het innen van de huur en het oplossen van technische problemen. Vraag een medewerker voor meer informatie over vastgoedbeheer in uw situatie.

Geïnteresseerd in leegstandswetverhuur via Huis Verhuren Haarlem of direct uw woning aanbieden? Vul het contactformulier  in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!