Huis verhuren vakantie

Huis verhuren vakantie

Huis verhuren vakantie? Regel het via Huis Verhuren Haarlem en ga zorgeloos op reis! Wij vinden snel en veilig een geschikte huurder zodat u zorgeloos op vakantie kunt gaan!

Onze werkwijze

U kunt uw huis in Haarlem al verhuren vanaf minimaal 3 maanden. Hierdoor is uw woning minder gevoelig voor vandalisme en u kunt de huurinkomsten gebruiken tijdens uw vakantie. Via verschillende kanalen presenteren wij uw woning aan zoveel mogelijk potentiële huurders. Zodra er een geschikte huurder is gevonden wordt deze gecontroleerd op identiteit, antecedenten en kredietwaardigheid. Zo heeft u zekerheid over de achtergrond van uw huurder. Uiteindelijk bepaalt u wie de tijdelijke huurder van uw woning wordt. Huis verhuren Haarlem stelt een degelijk contract op en doet een inspectie van de woning voor en na de verhuurperiode.

Huis verhuren vakantie: beheer van uw woning

Om geheel zorgeloos op vakantie te gaan kunt u kiezen voor vastgoedbeheer van Huis Verhuren Haarlem. Wij bieden financieel en technisch beheer aan. Dit houdt in dat wij facturen versturen, de huur voor u innen en oplossing bieden bij kleine technische problemen. Vraag ons naar meer informatie over vastgoedbeheer in uw situatie.

Wilt u uw huis verhuren vakantie via Huis Verhuren Haarlem? Of wilt u meer informatie? Neem contact op via het formulier  en wij bellen of mailen u zo spoedig mogelijk!