Vertrekspoor, Assendelft

€ 1,285
Lot Area: 77  Bedrooms: 2 Zip Code: 1567 LH

Prijs: € 1285 p/m.


Vertrekspoor, Assendelft ca 77m2 Huurprijs 1285,- exclusief GWE

Aan de rand van Saendelft bieden wij u dit keurig afgewerkte 3-kamer appartement aan voor verhuur. Het complex is gebouwd in 2012 en voorziet aan de achterzijde aan een groot parkeerterrein. Via het trappenhuis en de lift komt u op de eerste etage waar dit appartement gelegen is. Het appartement is zeer fraai afgewerkt met een hoogwaardige keuken, verzorgde badkamer en mooie wand en vloerafwerking. De twee slaapkamers zijn aan de (koele) galerijzijde gelegen. In de onderbouw is tevens een separate berging gerealiseerd.

Indeling:
Entree, hal, toilet en meterkast. De royale woonkamer is gelegen een hoek en heeft veel ramen. De woonkamer heeft een open keuken met inbouwapparatuur en een frans balkon. Aan de galerijzijde zijn 2 slaapkamers gelegen. Centraal de badkamer met inloopdouche en wastafel. 

De centrale ligging is uniek, het winkelcentrum ‘De Saen’ is om de hoek en de ligging in het stationsgebied zorgt ervoor dat u binnen enkele minuten van het openbaar vervoer gebruik kunt maken. Als voorbeeld bent u binnen 20 minuten met de trein op Amsterdam Centraal!

Bijzonderheden:
– oplevering per direct beschikbaar;
– 3 kamers, 2 slaapkamers;
– ongemeubileerd;
– eigen parkeerplaats op het parkeerterrein;
– waarborgsom 2.000 Euro 
– minimaal 12 maanden 

Meer woningen